ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ-ΜΙΚΡΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ


CON 1

 

Βάρος λειτουργίας SAE:  2042 kg
Φορτίο λειτουργίας: 612 kg
Ιπποδύναμη: 38 HpΟ μικρότερος φορτωτής της σειράς φορτωτών πλάγιας ολίσθησης (Skid Steer Loaders) της New Holland.  Με πλάτος μόλις 1,5 m, βάρος 2.042 kg και ιπποδύναμη 38 Hp είναι ικανός να εργαστεί σε περιορισμένους χώρους και εργοτάξια, υπόγεια και αποθήκες, αφού μπορεί να στρίβει επί τόπου (διάμετρος στροφής ίση με το μήκος του μηχανήματος 3,1 m).

Είναι ευέλικτο και γρήγορο μηχάνημα και όπως όλα τα φορτωτάκια της New Holland ξεχωρίζει για την ευστάθεια και στιβαρότητά του χάρη στη μπούμα τύπου SUPER BOOM.

Η παγκόσμια πατέντα «SUPER BOOM» της New Holland επιτρέπει τη σχεδόν κάθετη ανύψωση του κάδου και την ανατροπή του στο κέντρο της καρότσας του φορτηγού. Επιπλέον, λόγω του σχεδιασμού και της εξαιρετικής ισορροπίας τους, τα φορτωτάκια της New Holland ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα με το μικρότερο δυνατό βάρος μηχανήματος.

Το L150 έχει ωφέλιμο φορτίο λειτουργίας 612 kg ενώ το φορτίο ανατροπής ανέρχεται στα 1.166 kg. Συνοδεύεται από κάδο φόρτωσης χωρητικότητας 360 lt.

Βάρος λειτουργίας SAE:  2513 kg
Φορτίο λειτουργίας: 801 kg
Ιπποδύναμη: 52 Hp
Το φορτωτάκι L170 κατασκευάζεται ,όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της New Holland, στο Wichita των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πληροί όμως τις προδιαγραφές ρύπων Euro 3 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα 2 lt, ιπποδύναμης 52 Hp και ξεχωρίζει για την ευστάθεια και τη στιβαρότητά του χάρη στη μπούμα τύπου SUPER BOOM.
Η παγκόσμια αποκλειστικότητα «SUPER BOOM» της New Holland έχει ρίζες 35 ετών – από τότε που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά φορτωτής πλάγιας ολίσθησης. Επιτρέπει τη σχεδόν κάθετη ανύψωση του κάδου γεγονός που βοηθά την ανατροπή του μπροστά από το μηχάνημα και όχι πάνω από αυτό.
Λόγω του σχεδιασμού τους τα φορτωτάκια της New Holland έχουν εξαιρετική ισορροπία και χαμηλό κέντρο βάρους με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα.
Έτσι το L170 έχει ωφέλιμο φορτίο 801 kg ενώ το φορτίο ανατροπής ανέρχεται σε 1.601 kg.  Συνοδεύεται από κάδο φόρτωσης χωρητικότητας 400 lt.