ΦΟΡΤΩΤΕΣ-ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ


CON 2

Βάρος: 8190 kg
Ιπποδύναμη:   97 Hp
Ξεχωρίζει για τη δύναμη και την αποδοτικότητά του και είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο φορτωτή-εκσκαφέα της New Holland.  Το μοντέλο B90B με 4-κύλινδρο, turbo aftercooler πετρελαιοκινητήρα Iveco 4.5 lt, μέγιστης ισχύος 97 Hp που αποδίδει ροπή 400 Nm μόλις στις 1250 rpm, είναι ένα αργόστροφο και δυνατό μηχάνημα, ικανό να φέρει σε πέρας πληθώρα χωματουργικών εργασιών τόσο για τον επαγγελματία όσο και για δημόσιες επιχειρήσεις, νομαρχίες κ.λ.π.
Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς 4×4 (δύο διαφορικά) μέσω ενός υδραυλικού μετατροπέα ροπής (torque converter) και κιβωτίου ταχυτήτων που δίνει 4 ταχύτητες εμπρός και 4 πίσω, όλες συγχρονισμένες (κιβώτιο Power Shuttle).
Το υδραυλικό σύστημα είναι κλειστού κέντρου και διαθέτει αισθητήρα φορτίου ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ισχύος με τη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Αποτελείται από 2 γραναζωτές αντλίες συνολικής παροχής 160 lt/min με πίεση λειτουργίας 210 bar.
Βάρος: 8190 kg
Ιπποδύναμη:   97 Hp
Το B100B είναι ο απόγονος του επιτυχημένου φορτωτή-εκσκαφέα B90B με κινητήρα κοινού αυλού “common rail”. Πρόκειται για την εξέλιξη του B90B με όμοια τεχνικά χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με ένα κινητήρα νεότερης τεχνολογίας ο οποίος διακρίνεται για την μικρή κατανάλωση καυσίμου.
Ο “εύστροφος” κινητήρας του Β100Β ξεκινάει σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -24οC και αποδίδει 97 Hp στις 2200 rpm. Η μέγιστη ροπή του παρέχεται στις μόλις 1400rpm, επιτρέποντας μακρόχρονες και επίπονες εργασίες να γίνονται με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου.
Το Β100Β εξοπλίζεται με κιβώτιο ταχυτήτων που δίνει 4 ταχύτητες εμπρός και 4 πίσω, όλες συγχρονισμένες (κιβώτιο Power Shuttle) ενώ η διαθεσιμότητα επιπρόσθετου εξοπλισμού ακολουθεί τα πρότυπα του Β90Β.
Βάρος: 8190 kg
Ιπποδύναμη:   110 Hp
Ένα δυνατό μηχάνημα με πετρελαιοκινητήρα Iveco 4.5 lt τεχνολογίας κοινού αυλού “common rail” Euro 3, αμέσου εγχύσεως και μέγιστης ισχύος 110 Hp. Το B110B είναι ένα από τα πιο ισχυρά μηχανήματα της κατηγορίας του συνδυάζοντας τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση με υψηλές λειτουργικές επιδόσεις. Αποδίδει ροπή 520 Nm μόλις στις 1400 rpm και σε συνδυασμό με το υδραυλικό σύστημα κλειστού κέντρου υδραυλικής παροχής 170 lt/min πετυχαίνει την καλύτερη σχέση κατανάλωσης καυσίμου και έργου.
Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς 4×4 (δύο διαφορικά) μέσω ενός υδραυλικού μετατροπέα ροπής (torque converter) και κιβωτίου ταχυτήτων που δίνει 4 ταχύτητες εμπρός και 4 πίσω, όλες συγχρονισμένες (κιβώτιο PowerShuttle).
Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα επιλογής έκδοσης Β110Β με πλήρως αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων  (κιβώτιο Full PowerShift) που δίνει 4 ταχύτητες εμπρός και 2 πίσω ώστε οι αλλαγές ταχυτήτων να γίνονται χωρίς σκορτσαρίσματα, συμβάλλοντας στην άνεση του χειριστή

Βάρος: 9100 kg
Ιπποδύναμη:   110 Hp
Ο ισότροχος φορτωτής-εκσκαφέας Β115Β συνδυάζει την ευκινησία και πολυχρηστικότητα ενός κλασικού φορτωτή-εκσκαφέα με τη δύναμη και παραγωγικότητα ελαστιχοφόρων φορτωτών.
Είναι ένα στιβαρό μηχάνημα 9 ton με πετρελαιοκινητήρα Iveco 4.5 lt, τεχνολογίας κοινού αυλού “common rail” Euro 3, αμέσου εγχύσεως με μέγιστη ισχύ 110 Hp. Αποδίδει 520 Nm μόλις στις 1400 rpmκαι σε συνδυασμό με το υδραυλικό σύστημα κλειστού κέντρου, υδραυλικής παροχής 170 lt/min πετυχαίνει την καλύτερη σχέση κατανάλωσης καυσίμου και ισχύος.
Ο φορτωτής-εκσκαφέας B115B διαθέτει 3 επιλογές διεύθυνσης: 1) στους μπροστινούς τροχούς 2) και στους 4 τροχούς 3) τύπου «κάβουρα» λοξά, επιτρέποντας την εργασία του B115B σε περιορισμένους χώρους. Το στιβαρό μονοκόμματο πλαίσιο σε συνδυασμό με τα 4 ελαστικά διαστάσεων 440/80-R28 δίνουν στο μηχάνημα εξαιρετική σταθερότητα για εργασία σε απότομες κλίσεις εδάφους και αυξημένης ολισθηρότητας.
Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς 4×4 (δύο διαφορικά) μέσω ενός υδραυλικού μετατροπέα ροπής (torque converter) και ενός πλήρως αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (κιβώτιο Full PowerShift) που δίνει 4 ταχύτητες εμπρός και 2 πίσω ώστε οι αλλαγές ταχυτήτων να γίνονται χωρίς σκορτσαρίσματα, συμβάλλοντας στην άνεση του χειριστή.