ΣΤΑΛΛΑΚΤΗΦΟΡΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ


eurodrip 1

eurodrip 2

O αυτορυθμιζόμενος σταλακτηφόρος σωλήνας της Eurodrip, ενσωματωμένος με τον κυλινδρικό σταλάκτη PC2, παρέχει διπλή αντοχή στο βούλωμα και σταθερότητα στην επίδοσή του με το πέρασμα του χρόνου.

 

Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες και η εφαρμογή του προϊόντος

  • Σταλάκτες με μεγάλο λαβύρινθο που επιτρέπει μεγάλα περάσματα νερού, διπλό σύστημα φίλτρανσης, σχεδιασμός διπλού λαβυρίνθου και εύρος αυτορρύθμισης (0,5-4,5 ατμόσφαιρες) στη βιομηχανία σημαίνουν ασυμβίβαστη και ασύγκριτη επίδοση.
  • Ο διπλός μηχανισμός αυτοκαθαρισμού λειτουργεί στην έναρξη και κατά τη διάρκεια κάθε άρδευσης εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία και λιγότερη συντήρηση μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.
  • Ακόμα και τα χωράφια με τις μεγαλύτερες διακυμάνσεις στην κλίση τους δεν είναι πρόβλημα για την αυτορρύθμιση με μεμβράνη του PC2 η οποία εξασφαλίζει στα φυτά από την κορυφή μέχρι τη βάση του λόφου ακριβώς την ίδια ποσότητα νερού.
  • Οι ισαποχές των σταλακτών, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, κυμαίνονται μεταξύ 15 και 200 εκ.
  • Οι ιδανικές εφαρμογές περιλαμβάνουν υπέργειες και υπόγειες εγκαταστάσεις σε αμπελώνες, οπωρώνες, αρχιτεκτονική τοπίου, γραμμικές καλλιέργειες και βαμβάκι.

 

‘Aρδευση χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια

Από το 1979, ο σταλακτηφόρος σωλήνας GR της Eurodrip χρησιμοποιείται επιτυχώς σε εκατομμύρια μόνιμες και εποχικές γραμμικές καλλιέργειες σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα ο σταλακτηφόρος σωλήνας GR έχει τόσο μεγάλη επιτυχία που τον έχουν αντιγράψει πολλοί κατασκευαστές και είναι πια το πιο διαδεδομένο είδος σταλάκτη τυρβώδους ροής στον κόσμο.

Ο GR προσφέρει ακριβή και εξαρτώμενη επίδοση στους καλλιεργητές σχεδόν σε κάθε είδος καλλιέργειας αρδευόμενη με σταγόνα. Η συνεχής επιτυχία αυτού του εξαιρετικού σταλακτηφόρου επιβεβαιώνεται καθημερινά από τις εξαιρετικές αντιδράσεις των αγροτών. Ο GR έχει ιστορικό επιτυχίας για πολλαπλές και διαφορετικές χρήσεις σε οπωρώνες, αμπελώνες και γραμμικές καλλιέργειες σε όλο τον κόσμο, με πολλά πρωτότυπα συστήματα να χρησιμοποιούνται ακόμα και μετά από 18 χρόνια.  

Διαθέσιμος σε μικρή και μεγάλη διάμετρο σωλήνα και με τέσσερις επιλογές παροχής, ο GR είναι κατάλληλος για κάθε χρήση στο χωράφι.

Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες και η εφαρμογή του προϊόντος

  • Οι σταλάκτες παράγονται σε μηχανές injection στις εγκαταστάσεις μας στα Οινόφυτα και έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο λαβύρινθο που επιτρέπει μεγάλα περάσματα νερού. Παρέχουν υψηλή αντοχή στο βούλωμα, γεγονός που συμβάλλει στην μακροχρόνια αξιοπιστία του προϊόντος και στη λιγότερη συντήρηση του συστήματος ακόμα και σε συνθήκες κακής ποιότητας νερού
  • Ο βέλτιστος συντελεστής παραλλακτικότητας CV στην βιομηχανία με τιμές 2,5% προσφέρει σταθερότερη ομοιομορφία παροχής
  • Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και η κατασκευή του προϊόντος σε ένα στάδιο εξασφαλίζουν υψηλότατες αντοχές εφελκυσμού για εφαρμογές υπό υψηλή πίεση, σωστό καθαρισμό και αξιοπιστία στις πιο ακραίες συνθήκες
  • Οι ισαποχές των σταλακτών, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, κυμαίνονται μεταξύ 15 και 200 εκ.
  • Οι ιδανικές εφαρμογές περιλαμβάνουν υπόγειες εγκαταστάσεις σε γραμμικές καλλιέργειες, βαμβάκι, τριφύλλι, όπως και σε οπωρώνες, αμπελώνες και φυτώρια